~ku ingin cinta~

Diari Hati Ini..

Today before you think of saying an unkind word,Think of someone who can't speak,And while you are at it give love to someone today; Before you complain about the taste of your food,Think of someone who has nothing to eat; Before you complain about your husband or wife,Think of someone who's crying out to God for a companion; Today before you complain about life,Think of someone who went too early to heaven; Before you complain about your children,Think of someone who desires children but they're barren; Before you argue about your dirty house,someone didn't clean or sweep,Think of the people who are living in the streets; Before whining about the distance you drive,Think of someone who walks the same distance with their feet; And when you are tired and complain about your job,Think of the unemployed,the disabled and those who wished they had your job; But before you think of pointing the finger or condemning another,Remember that not one of us are without sin and we all answer to one maker..
Terdapat ralat dalam alat ini

~ Niat Murni Belanja Kawan ~


Salam insan yg disayang2..semoga sihat selalu..

sebenarnya x tau nk mula dari mana bila lama sgt x update so pi la search gambar2 start dari tarikh akhir update so try rajin2 masukkan kt sini hahhaha..so korang jgn pening2 lak baca tau sb mmg lama dah ni dari bulan 9 tahun 2010..so ada 3 bulan tertunggak hutang posting harus dibayar hahahhahah..


ok la dimulakan ngan sesi banjer makan kawan opis..anyway mereka ni kawan2 baru la sb opis pun kira baru kan..nk dijadikan citer kena wat OT so ada le beberapa jam dan hasilnya dapat la banjer budak2 ni yg beberapa kerat jer...


yg pasti mmg sedap ayam penyet di cyberjaya ...dapat gak kuar banjer diaorang walau x semua ada just 2 org pun cukup la..yg lain tapau hahha..

so korang layan la gambar ni ek..sapa yg terlibat tu jgn sengeh sorang2 sudah haahha

0 ulasan:

Catat Ulasan

~Sebarkan Ukhwah Dengan Teguran Anda~